Uutiset

Asiakaspalvelussamme on ruuhkaa

Kuvassa teksti: Tuntemattomat taiteilijat etsinnässä! Löysitkö itsesi tai edustamasi edesmenneen taiteilijan listaltamme? Ota yhteys Kuvastoon.

Kuvaston tuntemattomien taiteilijoiden listaan liittyvät yhteydenotot ovat ruuhkauttaneet asiakaspalvelumme. Pahoittelemme vastausviivettä ja pyydämme yhteydenottajilta kärsivällisyyttä.

Nettisivuillemme on koottu lista taiteilijoista, joiden tekijänoikeuskorvauksia ei ole voitu maksaa puutteellisten tietojen vuoksi ja joita emme ole onnistuneet toistaiseksi tavoittamaan. Päivitämme listan ns. tuntemattomista tekijöistä vuosittain tekijänoikeuskorvausten tilityksen yhteydessä.

Iltalehden uutisointi (4.1.2023) etsintäkuulutuksestamme on tuottanut jo yli 400 yhteydenottoa tuntemattomista taiteilijoista. Haluamme kiittää kaikkia, jotka ovat jakaneet etsintäkuulutustamme ja jotka ovat olleet meihin sen perusteella yhteydessä.

Asiakaspalvelussamme on viestien runsaan määrän vuoksi tällä hetkellä viivettä, ja pyydämme siksi kärsivällisyyttä. Yhteydenottojen ja henkilötietojen tarkistaminen vievät aikaa, mutta tulemme vastaamaan jokaiseen meille saapuneeseen viestiin lähipäivinä ja -viikkoina.

Listalla oleville taiteilijoille on kertynyt tekijänoikeuskorvauksia vähintään 50 euroa. Valtaosa korvauksista maksetaan tulevien kesäkuukausien aikana päätilityksemme yhteydessä, kun taiteilijoiden tai heidän oikeudenhaltijoidensa tiedot on selvitetty.

Jos nimesi tai edustamasi taiteilijan nimi on mukana listalla, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme ensisijaisesti osoitteessa: kuvasto@kuvasto.fi.

Lue lisää:

Tuntemattomat taiteilijat (12.1.2022 artikkeli)
Korvausten tilitys