Uutiset

Kuvataiteen talo ry:n palvelukseen haetaan projektikoordinaattoria

Kuvataiteen talo on ainutlaatuinen yhteistyöhanke suomalaisen kuvataiteen kentällä. Kuvataiteen talon tarkoituksena on koota alan keskeiset toimijat saman katon alle vaikuttavamman yhteistyön, elämyksellisemmän näyttelytoiminnan ja kokonaisvaltaisempien palveluiden toteuttamiseksi.

Projektikoordinaattori työskentelee itsenäisesti tiiviissä yhteistyössä yhdistyksen hallituksen ja sen puheenjohtajan kanssa.

Projektikoordinaattori vastaa yhdistyksen operatiivisesta toiminnasta. Hän edistää Kuvataiteen talo -hanketta, koordinoi talon konseptointityötä ja hankkeen varainhankintaa, hoitaa sisäistä ja ulkoista viestintää, sekä yhdistyksen taloushallintoa.

Aikaisempi kokemus varainhankinnasta, viestinnästä, sidosryhmätyöstä ja taloushallinnasta katsotaan eduksi. Myös kuvataiteen tai kulttuurikentän tuntemus luetaan eduksi.

Työ on osa-aikainen ja työaika on 20 tuntia viikossa. Määräaikainen työsuhde solmitaan 12 kuukauden ajaksi. Työsuhteen jatko riippuu hankkeen lisärahoituksesta. Työ alkaa 1.5.2021 (tai sopimuksen mukaan). Palkka on 2 100 euroa/kk.

Haku on auki 2.4.2021 asti. Vapaamuotoiset työhakemukset voi lähettää osoitteeseen:
. Haastattelut järjestetään viikoilla 14 ja 15.

Tule mukaan tekemään historiallista hanketta!

Lisätietoja työtehtävästä ja hausta antaa Kuvataiteen talo ry:n hallituksen puheenjohtaja Joonas Ahlava ( tai 040 5540 348)

***

Kuvataiteen talo ry on vuonna 2020 perustettu yhdistys, jonka toiminnan tarkoituksena on

  • edistää kuvataidealan toimijoiden yhteistyötä, yhteisten toimintamallien kehittämistä ja uusien työskentely-, näyttely- ja toimitilaratkaisujen toteuttamista
  • kehittää nykytaiteen yleisölle esittämisen ja näyttämisen käytäntöjä
  • parantaa kuvataiteiden ja nykytaiteen näkyvyyttä sekä kuvataiteilijoiden ammatillista asemaa

Yhdistyksen jäsenorganisaatioita ovat:

AV-arkki
Frame Contemporary Art Finland
Kuvasto
Mehiläispesä ry / Galleria Huuto
MUU ry
Suomen Kuvanveistäjäliitto
Suomen Kuvataidejärjestöjen liitto
Suomen Taidegraafikot
Suomen Taiteilijaseura
Taidemaalariliitto
Valokuvataiteilijoiden liitto

Kuvataiteen talo ry:n perustamista on edeltänyt Suomen Taiteilijaseuran koordinoima Kuvataiteen talo -esiselvitys ja -selvityshanke.

Aiheesta Kuvaston sivuilla:

Kuvasto mukana suunnittelemassa Kuvataiteen talo -hanketta