Uutiset

Näyttelynjärjestäjä – vastaa Kuvaston asiakaskyselyyn 28.2. mennessä

Kuvassa pöytä, jolla kannettava tietokone, muistikirja ja kynä. Kuvan päällä teksti

Kuvaston uudistettu näyttelykorvaushinnasto astui voimaan vuosi sitten. Uudessa hinnastossa siirryimme taiteilijakohtaiseen korvaukseen ja luovuimme teosmäärään ja -tyyppiin sidotusta hinnoittelusta. Uudistuksen tarkoituksena on ollut taiteilijoiden tasapuolisempi huomioiminen. Lisäksi korvauksen hallinnointia ja budjetointia haluttiin yksinkertaistaa.

Näyttelynjärjestäjille suunnatulla kyselyllä selvitämme nyt, miten olemme uudistuksessa järjestäjien näkökulmasta onnistuneet. Lyhyen kyselyn kysymykset koskevat uutta hinnastoa ja e-asiointia, tyytyväisyyttä Kuvaston palveluihin ja näyttelynjärjestäjien tarpeita näyttelyihin liittyen. Hyödynnämme saamaamme palautetta, kun jatkossa kehitämme Kuvaston toimintaa ja palvelua vastaamaan asiakkaidemme tarpeita.

Kaikki palaute on meille arvokasta. Toivomme kuitenkin vastauksia erityisesti ajanjaksolla 1.2.2020–31.1.2021 Kuvaston e-asioinnissa näyttelyilmoituksen tehneiltä näyttelynjärjestäjiltä.

Kysely on avoinna 28. helmikuuta saakka. Kyselyyn vastataan nimettömästi, ja vastaaminen vie arviolta kolme minuuttia. Käsittelemme kaikki vastaukset luottamuksellisesti.

>> Siirry kyselyyn

Kiitos paljon ajastasi!