Uutiset

Tilitykset alkavat!

Kuvaston kevätkokous pidettiin maanantaina 22.5.2017. Kevätkokouksessa hyväksyttiin vuoden 2016 toimintakertomus ja tilinpäätös sekä vahvistettiin Kuvaston hallintokuluksi 19 %, joka pidätetään henkilökohtaisista korvauksista tilityksen yhteydessä.

Vuonna 2016 kerättyjen henkilökohtaisten korvausten tilitys alkaa viikolla 27. Näitä korvauksia ovat taideteosten lisensointiin perustuvat käyttökorvaukset sekä näyttely- ja jälleenmyyntikorvaukset. Tänä vuonna tilitykseen siirtyy korvauksia yhteensä 555 046 euroa.

Oikeudenhaltijat saavat maksun yhteydessä postitse korvauslaskelman, jossa tilitetyt korvaukset eritellään. Jos haluat kysyä laskelmassa mukana olevista korvauksista, olethan yhteydessä Kuvaston toimistoon , p. 09 272 4022.

Lue lisää: Korvausten tilitys