Uutiset

Kuvasto Art Fair Suomi ’17 -festivaalilla

Kansainvälinen Art Fair Suomi -nykytaidefestivaali järjestetään Helsingin Kaapelitehtaalla 25.-28.5. Festivaali juhlii ohjelmassaan taiteilijan työn moninaisuutta ja esittelee ajankohtaisia tekijöitä nykytaiteen lisäksi myös tanssin ja musiikin alueilta. Kuvasto on mukana tapahtumassa ensimmäistä kertaa ja järjestää ammattilaisille suunnatun tekijänoikeusklinikan sekä Taiteilija digimurroksessa -keskustelupaneelin perjantaina 26.5. yhteistyössä Art Fair Suomen kanssa.

Nykytaidefestivaalin järjestävät Kuvaston jäsenliitot MUU ry ja Valokuvataiteilijoiden Liitto.

Paikkana Merikaapelihalli, Kaapelitehdas
Art Fair Suomen pääsylipulla: 8€ / 5€ / 0€
www.artfairsuomi.fi

Tekijänoikeusklinikka: apua ja neuvontaa tekijänoikeusasioissa

Pe 26.5. klo 13-15
Tekijänoikeusklinikassa voit kysyä ja kuulla neuvoja kuvataiteen tekijänoikeuksista, tekijänoikeudesta sopimuksissa, kilpailuissa tai mistä vaan itsellesi ajankohtaisesta tekijänoikeuskysymyksestä. Pistäydy klinikassa, saat henkilökohtaista ja maksutonta neuvontaa asiantuntijoilta ilman ajanvarausta.

Taiteilija digimurroksessa -keskustelu

Pe 26.5. klo 15-16
Taiteilija digimurroksessa -paneelikeskustelussa kartoitetaan, miten digitaalisuus vaikuttaa taiteilijan työskentelyyn ja ansaintaan. Onko näkyvyydellä arvoa? Entä mitä tapahtuu taiteelle, kun se karkaa perinteisistä näyttelykonteksteista verkkoon?

Digitaalisuudesta taiteessa ja taiteilijan työssä keskustelevat taidekriitikko Otso Kantokorpi, valokuvaaja Marina Ekroos, taiteilija Elena Näsänen, taiteilija Timo Wright sekä tutkija Niko Siukkola. Keskustelun moderaattori on toimittaja Ida Kukkapuro.

Kuvasto festivaalilla

Haluaisitko kuulla Kuvaston toiminnasta tai liittyä asiakkaaksemme? Piipahda festivaalin Kuvasto-osastolla, jossa henkilökuntamme on päivittäin tavattavissa seuraavina aikoina: to 25.5. klo 11-15, pe 26.5. klo 11-16, la 27.5. klo 12-15 ja su 28.5. klo 12-15.