Uutiset

Kuvaston Erik Enroth -palkinto luovutettiin Kaisaniemessä

© Kuvasto 2016

Kuvaston hallituksen puheenjohtaja Jaakko Rustanius ja SKjL:n toiminnanjohtaja Harri Hirvonen © Kuvasto 2016

Kuva: Miisa Pulkkinen

Tilaisuudessa kuultiin myös kuvanveistäjä Erkki Kannostoa, joka kertoi mitalin syntyhistoriasta. Kuvassa (vas.) Erkki Kannosto, Jaakko Rustanius ja Harri Hirvonen. Kuva: Miisa Pulkkinen

© Kuvasto 2016

© Kuvasto 2016

© Kuvasto 2016

<
>

Kuvasto palkitsi Suomen Kuvataidejärjestöjen Liiton toiminnanjohtaja Harri Hirvosen Erik Enroth -tunnustuksella taiteilijoiden oikeuksien puolustamisesta. Palkinto luovutettiin perjantaina 20. toukokuuta Kaisaniemen kasvitieteellisessä puutarhassa pidetyssä kutsuvierastilaisuudessa. Palkinto pitää sisällään kuvanveistäjä Erkki Kannoston suunnitteleman Erik Enroth -muistomitalin sekä 2 000 euron arvoisen rahapalkinnon. Juhlapuheiden lisäksi tilaisuudessa kuultiin cupolan kanssa esiintynyttä muusikko Lauri Wuoliota.