Uutiset

Vuonna 2014 kerättyjen korvausten tilittäminen

Kuvaston viime vuonna keräämien tekijänoikeudellisten korvausten tilittäminen aloitetaan kesällä. Korvaukset tilitetään sen jälkeen, kun yhdistyksen tilinpäätös ja vuotuinen hallintokulu on vahvistettu Kuvaston kevätkokouksessa. Korvaukset maksetaan porrastetusti. Taiteilijoille ja oikeudenhaltijoille postitetaan maksamisen yhteydessä myös korvauslaskelma.

Jos olet Kuvaston taiteilija- tai oikeudenhaltija-asiakas ja osoitteesi tai tilitietosi ovat muuttuneet tämän vuoden puolella, muistathan päivittää tietosi osoitteeseen: / 09 – 272 4022.

Jos taas et ole Kuvaston asiakas, mutta saat YLE- tai jälleenmyyntikorvauksia, voit ilmoittaa yhteys- ja tilitietosi sähköpostin ja puhelimen lisäksi myös Kuvaston Liity taiteilija-asiakkaaksi -lomakkeella Kuvaston e-asioinnissa.

Lue lisää: Korvausten tilitys