Uutiset

Aamukahvit uusille taiteilija-asiakkaille – ilmoittaudu 11.9. mennessä

Oletko liittynyt vasta Kuvastoon? Tervetuloa uusien asiakkaiden aamukahveille tiistaina 12.9. klo 9.

Syyskuun virtuaaliset aamukahvit on tarkoitettu erityisesti sinulle, joka olet liittynyt Kuvastoon kuluneen vuoden sisällä. Tunnin kestävän tilaisuuden aikana perehdytämme sinut Kuvaston toimintaan: miten palvelemme Kuvastoon kuuluvia taiteilijoita, milloin keräämämme tekijänoikeuskorvaukset tilitetään ja miten olemme apunasi esimerkiksi erilaisissa lupa- ja näyttelysopimustilanteissa. Tilaisuuden loppuosan varaamme keskustelulle ja osallistujien kysymyksille.

Kuvaston etäkahvit toteutetaan Zoomissa, joka ei edellytä sovelluksen lataamista omalle koneelle, vaan voit liittyä tilaisuuteen suoraan selaimesta. Ohita tällöin sovelluksen lataaminen ja klikkaa selainikkunassa näkyvää linkkiä ”join from your browser”. Linkin tilaisuuteen lähetämme ilmoittautuneille sähköpostitse ennen tilaisuutta.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään maanantaina 11.9. >> ilmoittautumislomake

Aika: tiistai 12.9. klo 9–10
Paikka: Zoom

Kuvaston aamukahvit-webinaarisarjassa teemme Kuvaston toimintaa ja tekijänoikeuksia tutummaksi taiteilijoille. Järjestämme virtuaalitilaisuuksia noin kerran kuukaudessa Kuvastoon kuuluville taiteilijoille.