Uutiset

Kuvasto hakee palvelukoordinaattoria 1.8. alkaen

Etsitkö monipuolista asiakaspalvelutyötä visuaalisten taiteiden parissa? Haemme palvelukoordinaattoria, joka haluaa tehdä työtä kuvataiteilijoiden tekijänoikeuksien hyväksi.

Haemme Kuvastoon palvelukoordinaattoria osa-aikaiseen työsuhteeseen 1. elokuuta alkaen. Jos olet kiinnostunut olemaan mukana edistämässä taiteilijoiden työn edellytyksiä, saatat olla etsimämme henkilö.

Visuaalisen alan taiteilijoita edustava Kuvasto edistää taiteilijoiden tekijänoikeuksia ja taiteen tekemisen edellytyksiä yhteiskunnassa. Edustukseemme kuuluu noin 3 100 kotimaista ja noin 100 000 ulkomaista visuaalisen alan taiteilijaa. Vaikutamme yhteiskunnallisesti, myönnämme lupia taideteosten kuvien käyttöön, hallinnoimme taiteilijoiden näyttely- ja jälleenmyyntikorvausta sekä annamme yleistä tekijänoikeusneuvontaa.

Työ Kuvastossa

Palvelukoordinaattorina vastuullesi kuuluvat muun muassa teosten käyttäjien lupahakemusten ja ilmoitusten käsittely sekä taiteilijoiden ja muiden asiakkaidemme moninainen palvelu. Työhösi sisältyy myös VISEK-apurahahaun koordinointia ja hallinnollisia tehtäviä, mukaan lukien viestintään ja tekijänoikeuskorvausten tilitykseen liittyvät, avustavat tehtävät.

Kuvastossa sinulla on mahdollisuus tehdä merkityksellistä työtä visuaalisen alan taiteilijoiden eteen. Odotamme sinulla olevan jo kokemusta vaativastakin asiakaspalvelutyöstä ja esimerkiksi kaupallisen alan koulutus. Olet järjestelmällinen ja tarkka. Sinulla on kykyä myös itsenäiseen työskentelyyn, olennaisena osana Kuvaston asiantuntevaa tiimiä. Aiempi kokemus taiteilijoiden kanssa ja järjestössä työskentelystä on tehtävässä eduksi. Teemme työtä pääsääntöisesti suomeksi, mutta hyödyt myös hyvästä englannin ja ruotsin kielen taidosta.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan tekijänoikeustyöhön innostavalla ja alati muuttuvalla kuvataiteen toimialalla. Pääset mukaan kehittämään taiteen oikeuksien lisensointia ja hallinnointia. Tiimimme on tukenasi, jotta pääset kehittymään ammatillisesti. Jaamme toimitilan Helsingin keskustassa keskeisellä paikalla neljän muun järjestön kanssa, joten Kuvaston lisäksi tulet osaksi myös laajempaa työyhteisöä. Työtä on mahdollisuus tehdä osittain myös etänä.

Määräaikainen työ alkaa 1. elokuuta ja kestää vuoden 2023 loppuun. Määräajan jälkeen tehtävä on mahdollista vakinaistaa ja muuttaa kokopäiväiseksi.

Lähetä vapaamuotoinen, tiivis hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 9. kesäkuuta osoitteeseen .

Lisätietoja tehtävästä antaa perjantaina 2.6. klo 11–12 toiminnanjohtaja Tommi Nilsson, p. 040 511 9440.