Uutiset

Kuvaston etäkahvit tiistaina 18.4. – ilmoittaudu mukaan!

Helmikuussa hyväksytty tekijänoikeuslain uudistus astuu voimaan maanantaina 3. huhtikuuta 2023. Tule infotilaisuuteemme kuulemaan, miten uudistus koskettaa sinua.

Huhtikuun aamukahveilla käymme läpi keskeisimmät tekijänoikeuslain muutokset tiivistetysti kuvataiteilijoiden näkökulmasta. Etäkahvien loppuosan varaamme keskustelulle ja osallistujien kysymyksille.

Kuvaston etäkahvit toteutetaan Zoomissa, joka ei edellytä sovelluksen lataamista omalle koneelle vaan voit liittyä tilaisuuteen suoraan selaimesta. Ohita tällöin sovelluksen lataaminen ja klikkaa selainikkunassa näkyvää linkkiä ”join from your browser”. Linkin tilaisuuteen lähetämme ilmoittautuneille sähköpostitse ennen tilaisuutta.

Aamukahvit tiistaina 18.4. klo 9 – 9.45. Ilmoittaudu mukaan viimeistään maanantaina 17.4.

Kuvaston aamukahvit -webinaarisarjassa teemme Kuvaston toimintaa ja tekijänoikeuksia tutummaksi taiteilijoille. Järjestämme virtuaalitilaisuuksia noin kerran kuukaudessa Kuvastoon kuuluville taiteilijoille.