Uutiset

Projektityöntekijä haussa Kuvastoon

Haemme projektityöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävä liittyy luovan alan metadatahankkeen, ISNI-projektin, toteuttamiseen.

Tekijänoikeusjärjestöjen yhteisen ISNI-projektin aikana suomalaisille luovan alan tekijöille hankitaan kattavasti ISNI-tunnisteet. ISNI (international standard name identifier) on laajassa käytössä oleva kansainvälinen tekijätunniste, ja sitä voidaan käyttää mihin tahansa luovaan teokseen liittyvien henkilöiden ja yhteisöjen yksiselitteiseen identifiointiin. ISNI-projektissa tavoitteenamme on tehostaa Kuvaston taiteilija-asiakkaiden tietojen hallintaa.

Projektityöntekijänä työnkuvaasi kuuluu muun muassa taiteilijoita koskeva tiedonhaku ja -käsittely sekä tietojen lisääminen tietojärjestelmäämme. Lisäksi tehtäviisi kuuluu tiedonpoiminta olemassa olevasta tietoaineistosta Kuvaston metatiedon parantamiseksi ja yhdenmukaistamiseksi. Olet myös apuna tekijänoikeuskorvausten tilitysjärjestelmän tietohuollossa.

Odotamme sinulta, että olet tietoteknisesti näppärä ja osaat hakea tietoa tehokkaasti eri lähteistä. Hallitset excelin ja osaat jo mahdollisesti käyttää Gruppo Softwarea. Toimimme Mac-ympäristössä. Tehtävä edellyttää tarkkuutta ja huolellisuutta. Työssä pääset mukaan kehittämään digitaalisen datan hallintaa osana tekijänoikeusjärjestön palvelua taiteilijoille ja teosten käyttäjille.

Määräaikaisen ja kokopäiväisen tehtävän pituus on lähtökohtaisesti neljä kuukautta. Tehtävä soveltuu esimerkiksi opiskelijalle. Työ ajoittuu keväälle ja alkaa mahdollisimman pian. Työtä voi tehdä joustavasti etätyönä.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen 5. helmikuuta mennessä osoitteeseen .

***

Kuvasto on voittoa tavoittelematon visuaalisen alan taiteen tekijänoikeusjärjestö, joka edistää taiteilijoiden tekijänoikeuksia ja taiteen tekemisen edellytyksiä yhteiskunnassa. Edustamme yli 3 000 kotimaista ja noin 100 000 ulkomaista visuaalisen alan taiteilijaa.