Uutiset

Ilmoittaudu etäkahveille 6.2. mennessä!

Kuvaston vuoden ensimmäisillä etäkahveilla keskustellaan NFT-teknologiasta taiteessa.

NFT on noussut viime vuosina otsikoihin ja laajaan suosioon, kun teknologiaa on alettu hyödyntää digitaalisen taiteen kaupassa. Mikä NFT (non-fungible token) on ja mitä se mahdollistaa kuvataiteilijoille? 

Aiheeseen johdattelee valokuvataide-esimerkkien kautta valokuvataiteilija Kalle Kataila, joka on itse taannoin syväsukeltanut NFT-maailmaan. Kataila työskentelee Aalto-yliopiston Opettajapalvelut-tiimissä, joka tuottaa palveluja ja koulutusta mm. digitaaliset ympäristöt -teemaan liittyen.

Virtuaaliset aamukahvit Zoomissa tiistaina 7. helmikuuta klo 9–9.30.
Ilmoittaudu mukaan viimeistään maanantaina 6.2. >> lomake

Lähetämme osallistujille Zoom-kutsulinkin sähköpostitse ennen tilaisuutta.

Virtuaaliset aamukahvit -webinaarisarjassa teemme Kuvaston toimintaa ja tekijänoikeuksia taiteilijoille tutummaksi. Järjestämme virtuaalitilaisuuksia noin kerran kuukaudessa Kuvastoon kuuluville taiteilijoille.