Uutiset

Marraskuun etäkahveilla aiheena tekijänoikeuslaki – ilmoittaudu mukaan!

Tekijänoikeuslaki muuttuu ja uusien lakien on tarkoitettu tulevan voimaan tammikuussa 2023. Mitä tekijänoikeuslain uudistukselle kuuluu nyt?

Marraskuun aamukahveilla teemme katsauksen eduskunnassa käsittelyssä olevaan tekijänoikeuslain muutosesitykseen. Kertaamme Kuvaston näkemykset muutoksista ja erityisesti kuvataiteilijoita koskettavat lainkohdat. Varaamme aikaa myös keskustelulle ja osallistujien kysymyksille.  

Kuvaston etäkahvit toteutetaan Zoomissa, joka ei edellytä sovelluksen lataamista omalle koneelle vaan voit liittyä tilaisuuteen suoraan selaimesta. Ohita tällöin sovelluksen lataaminen ja klikkaa selainikkunassa näkyvää linkkiä ”join from your browser”. Linkin tilaisuuteen lähetämme ilmoittautuneille sähköpostitse ennen tilaisuutta.

Aamukahvit tiistaina 29.11. klo 9:00 – 9:45. Ilmoittaudu mukaan viimeistään maanantaina 28.11. >> ilmoittautumislomake

Kuvaston aamukahvit-webinaarisarjassa teemme Kuvaston toimintaa ja tekijänoikeuksia tutummaksi taiteilijoille. Järjestämme virtuaalitilaisuuksia noin kerran kuukaudessa Kuvastoon kuuluville taiteilijoille.