Uutiset

Kuvasto Seinäjoen kaupungin vieraaksi perjantaina 26.8.

Kuvasto vierailee perjantaina 26.8. klo 12–16.30 Seinäjoella kaupungin kutsusta. Kulttuurikohteissa vierailujen lisäksi luvassa on keskustelua visuaalisen alan taiteesta ja tekijänoikeuksista.

Vierailulla tutustumme kaupungin kulttuurikohteisiin Seinäjoen kaupunginhallituksen puheenjohtaja, kansanedustaja Paula Risikon ja kaupunginjohtaja Jaakko Kiiskilän johdolla. Kuulemme, miten Seinäjoesta on vuosien aikana kehittynyt laadukkaita ja korkeatasoisia taidepalveluita tuottava, kunnallinen kulttuuripalvelu ja millaisia ovat Seinäjoen kulttuuripalveluiden hyvät tekemisen tavat ja käytänteet.

Päivän ohjelmaan sisältyy vierailu Taide- ja kulttuurikeskus Navettaan, ja siellä esillä oleviin Seinäjoen taidehallin näyttelyihin. Lisäksi tutustumme Seinäjoen kaupungin uuteen julkiseen taiteeseen, perjantaina 1.9. julkistettavaan Vesa-Pekka Rannikon Vahdit-teokseen ja Alvar Aallon suunnittelemaan Aalto kirjastoon.

Kuvastosta vierailulle osallistuvat hallituksesta Jaakko Rustanius,  Noora Schroderus, Sara Ahde ja Marja-Liisa Jokitalo sekä Kuvaston toiminnanjohtaja Tommi Nilsson ja asiakas- ja viestintäpäällikkö Kati Pelkonen. Seinäjoen kaupungista mukana ovat Paula Risikon ja Jaakko Kiiskilän lisäksi kulttuuritoimenjohtaja Leena Kråknäs, taidekuraattori Sanna Karimäki-Nuutinen ja kirjastotoimenjohtaja Kirsti Länsikallio.

Aiheesta lisää:

Seinäjoen kaupungin tiedote