Uutiset

Aamutilaisuus uusille taiteilija-asiakkaille – ilmoittaudu 5.9. mennessä

Oletko liittynyt tänä vuonna Kuvastoon? Tervetuloa uusien asiakkaiden aamukahveillemme syyskuussa 6.9. klo 9:00.

Syyskuun virtuaaliset aamukahvit on tarkoitettu erityisesti sinulle, joka olet liittynyt Kuvastoon äskettäin tai aiemmin tänä vuonna. Tunnin kestävän tilaisuuden aikana perehdytämme sinut Kuvaston toimintaan: miten palvelemme Kuvastoon kuuluvia taiteilijoita, milloin keräämämme tekijänoikeuskorvaukset tilitetään ja miten olemme apunasi esimerkiksi erilaisissa sopimus- ja näyttelytilanteissa. Tilaisuuden loppuosan varaamme keskustelulle ja osallistujien kysymyksille.

Kuvaston etäkahvit toteutetaan Zoomissa, joka ei edellytä sovelluksen lataamista omalle koneelle vaan voit liittyä tilaisuuteen suoraan selaimesta. Ohita tällöin sovelluksen lataaminen ja klikkaa selainikkunassa näkyvää linkkiä ”join from your browser”. Linkin tilaisuuteen lähetämme ilmoittautuneille sähköpostitse ennen tilaisuutta.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään maanantaina 5.9. >> ilmoittautumislomake

Kuvaston aamukahvit-webinaarisarjassa teemme Kuvaston toimintaa ja tekijänoikeuksia tutummaksi taiteilijoille. Järjestämme virtuaalitilaisuuksia noin kerran kuukaudessa Kuvastoon kuuluville taiteilijoille.