Uutiset

Etäkahvien aiheena tekijänoikeuskorvausten tilitys – ilmoittaudu 23.5. mennessä

Kevään viimeisen aamukahvitilaisuuden aiheena on Kuvaston tekijänoikeuskorvausten tilitysuudistus.

Kuvastossa on tehty mittavaa kehitystyötä tekijänoikeuskorvausten tilityksen uudistamiseksi. Tule kuulemaan etäkahveille, miksi ja miten olemme uudistaneet tilitystä. Kerromme myös, miten uudistus näkyy taiteilijoille ja oikeudenhaltijoille siirtymävuoden aikana ja millainen vuonna 2023 käyttöön otettava uusi malli on. Tilaisuudessa voit myös esittää kysymyksiä korvausten maksamiseen liittyen. Valmistelemme parhaillaan kesän tilitystä.

Ilmoittaudu mukaan aamukahveille viimeistään 23.5. nettilomakkeella. Lähetämme osallistujille Zoom-linkin sähköpostitse ennen tilaisuutta.

Etäkahveilla teemme Kuvaston toimintaa ja tekijänoikeuksia Kuvastoon kuuluville taiteilijoille tutummaksi. Järjestämme virtuaaliset aamukahvit kevään aikana noin kerran kuussa. Huom. tilaisuuksia ei tallenneta myöhemmin katsottavaksi.

Nähdään linjoilla!