Uutiset

Huhtikuun etäkahvit – ilmoittaudu mukaan 25.4. mennessä!

Huhtikuun etäkahveilla saat pikakertauksen kuvataiteen tekijänoikeuksista. Missä tilanteissa teostesi käyttö edellyttää lupaasi? Entä milloin teoksiasi saa käyttää korvauksetta?

Huhtikuun aamukahveilla keskitymme erityisesti Kuvaston lupatoimintaan kerratessamme tekijänoikeuksien perusteita. Puoli tuntia kestävän tilaisuuden aikana selvennämme myös, mitä oikeuksien rinnakkaishallinnointi tarkoittaa ja mahdollistaa Kuvastoon kuuluville taiteilijoille. Tilaisuudessa voit osallistua keskusteluun ja esittää asiantuntijoillemme kysymyksiä.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 25.4. nettilomakkeella. Lähetämme osallistujille Zoom-linkin sähköpostitse ennen tilaisuutta.

Etäkahveilla teemme Kuvaston toimintaa ja tekijänoikeuksia Kuvastoon kuuluville taiteilijoille tutummaksi. Järjestämme virtuaaliset aamukahvit kevään aikana noin kerran kuussa. Kuvaston taiteilija-asiakkaille tarkoitetut webinaarimme ovat maksuttomia, mutta edellyttävät ennakkoilmoittautumista. Huom. tilaisuuksia ei tallenneta myöhemmin katsottavaksi.

Nähdään linjoilla!