Uutiset

Virtuaaliset aamukahvit 22.2. klo 9 – ilmoittaudu mukaan!

Tervetuloa helmikuun etäkahveille tiistaina 22.2. klo 9–9:30! Tilaisuuden aiheena on ”Kaikki näyttelykorvauksesta”.

Puolen tunnin aikana kertaamme taiteilijan näyttämisoikeuden perusteet – mikä on näyttelykorvaus, mistä ja milloin Kuvasto kerää näyttelykorvauksen taiteilijoiden puolesta – ja vastaamme osallistujien kysymyksiin.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 21.2. >> ilmoittautumislomake.
Lähetämme ennakkoon ilmoittautuneille osallistumislinkin sähköpostitse ennen tilaisuutta.

Zoomissa toteutettavat, maksuttomat virtuaalitilaisuudet on tarkoitettu Kuvaston taiteilija-asiakkaille. Järjestämme aamukahvit noin kerran kuussa, ja niiden tarkoituksena on tehdä Kuvaston toimintaa ja tekijänoikeuksia taiteilijoille tutummaksi. Huom. tilaisuuksia ei tallenneta.