Uutiset

Kuvaston aamukahvit verkossa 25.1. klo 9

Kuvassa teksti

Oletko liittynyt Kuvastoon äskettäin? Tervetuloa aamukahveille tiistaina 25. tammikuuta klo 9–9:30.

Tammikuussa alkaa uusi, Kuvaston asiakkaille tarkoitettu maksuton webinaarisarja, jossa teemme Kuvaston toimintaa ja tekijänoikeuksia tutummaksi taiteilijoille.

Tammikuun ensimmäisillä aamukahveilla käymme läpi toimintaamme erityisesti uusien asiakkaiden näkökulmasta, miten toimia taiteilijana erilaisissa sopimus- ja näyttelytilanteissa ja miten Kuvasto voi olla avuksesi. Teemaan johdattelevat Kuvaston toiminnanjohtaja Tommi Nilsson ja asiakas- ja viestintäpäällikkö Kati Pelkonen.

Aamukahvit toteutetaan Zoom-alustalla. Ilmoittaudu mukaan 25.1. tilaisuuteen 24.1. mennessä nettilomakkeella. Lähetämme kutsulinkin ennakkoon ilmoittautuneille sähköpostitse tilaisuutta edeltävänä päivänä.

Noin kerran kuukaudessa toteutettavat aamukahvit alkavat aina klo 9. Kevään aamukahvien muita aiheitamme ovat muun muassa taiteilijoiden näyttelykorvaus näyttelytoiminnassa, taideteokset tv- ja elokuvatuotannoissa ja Kuvaston lupatoiminta.

Nähdään linjoilla!