Uutiset

Infotilaisuus Ars Longa -senioritalosta 16.9.2019

Taiteilijajärjestöjen rakennuttama senioritalo valmistuu Helsingin Kalasatamaan ensi vuoden tammikuussa, ja asukkaat pääsevät muuttamaan helmikuussa. Hakuaika on käynnissä ja sitä on jatkettu syyskuun loppuun asti. Senioritalon asuntoja voivat hakea 55 vuotta täyttäneet ja vuoden 2020 aikana täyttävät kirjailijat, kuvataiteilijat, muotoilijat ja taideteollisuusalan taiteilijat.

Senioritalon rakennuttajat järjestävät infotilaisuuden maanantaina 16.9. klo 17–19. Infotilaisuus järjestetään lähellä valmistuvaa senioritaloa, Suomen Taiteilijaseuran ateljeesäätiön omistamassa Kalasataman taiteilijatalossa (osoite: Vanha Talvitie 9, 00580 Helsinki).

Tule tutustumaan suunnitelmiin ja kysymään asumisesta sekä senioritalon asukashausta! Tilaisuudessa on esillä rakennuksen suunnitelmia, ja paikalla on taideyhteisöjen edustajia kertomassa hankkeesta ja neuvomassa hakuprosessissa.

Asuntojen hakuohjeet ja -lomakkeet löytyvät Ars Longa -talon sivuilta. Huomaathan, että asuntohakemukseen tarvitaan monia liitteitä (mm. verotuspäätös, selvitys tuloista, mahdollinen palkkatodistus sekä selvitys omaisuuden arvosta), joten hakemuksen tekemistä ei kannata jättää viimeiseen päivään. Hakuaika päättyy 30.9.2019.

Lisätiedot:

Toimitusjohtaja Tuula Paalimäki
Kiinteistöyhtiö Ars Longa Oy
040 411 9913

www.arslongatalo.fi