Uutiset

Tule tapaamaan Kuvastoa Art Fair Suomi –tapahtumassa

Elina Brotherus, Disguise Yourself as Another Object (a Big Bird), 2016

Neljän päivän kuvataidehurrikaani saavuttaa Helsingin, kun kansainvälinen Art Fair Suomi ’19 –nykytaidefestivaali pyörähtää käyntiin Kaapelitehtaalla torstaina 23. toukokuuta.

Neljän päivän aikana festivaaleilla on mahdollista nähdä yhteensä ainakin tuhat taideteosta 300 taiteilijalta. Esitysten ja taidetapahtumien lisäksi tapahtumassa on tänä vuonna mukana myös taidekirppis, josta yleisö voi hankkia suoraan taiteilijoiden studioilta tuotuja aarteita. Festivaalin toteuttavat Kuvaston jäsenjärjestöt MUU ry ja Valokuvataiteilijoiden liitto.

Kuvaston henkilökunta tavattavissa Kaapelitehtaalla

Myös Kuvasto on mukana nykytaidefestivaalilla. Jaamme osaston Taiteen edistämiskeskuksen Lainaeditio-hankkeen kanssa Merikaapelihallissa, josta löydät myös kirjakaupan sekä taidekirpputorin.

Kuvaston osastolla voit kysyä Kuvaston palveluista, liittyä asiakkaaksemme ja saada neuvontaa. Henkilökuntamme on tavattavissa osastolla torstaina 23.5. klo 12 – 16 ja perjantaina 24.5. klo 12 – 16. Poikkea osastolla ja nouda oma Kuvasto-kassi!

Paikka: Kaapelitehdas, Merikaapelihalli
Avoinna: 23. – 26.5.2019, to-pe klo 11:00 – 20:00 ja la-su klo 10:00 – 18:00
Sisäänpääsy: Art Fair Suomen pääsylipulla (10 € aikuiset; 5 € opiskelijat, eläkeläiset, Museokortilla; 0 € taiteilijat, alle 18-vuotiaat, ICOM-kortilla)

Taiteilijat ja ”Fokus Italia” –ohjelman tekijät: www.artfairsuomi.fi