Uutiset

Kuvaston kevätkokouksen kuulumisia

Kuvasto ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidettiin 29.5.2019 Tekniskan Saleissa. Kokouksen puheenjohtajana toimi Riikka Mäkikoskela Suomen Kuvanveistäjien Liitosta. Kevätkokouksessa vahvistettiin vuoden 2018 toimintakertomus ja tilinpäätös sekä avoimuusraportti. Sääntömääräisten asioiden lisäksi kokouksessa kuultiin Kuvaston hallituksen puheenjohtajan, Jaakko Rustaniuksen, puheenvuoro Kuvaston taloudesta ja sijoitustoiminnasta.

Kokouksessa valittiin nimitysvaliokunta, joka kartoittaa ehdokkaita Kuvaston hallituksen puheenjohtajavalintaa varten ja tuo ehdotuksensa tulevaan syyskokoukseen. Hallituksen puheenjohtaja valitaan syyskokouksessa.  Loppukesästä työnsä aloittavan nimitysvaliokunnan tarkoitus on ryhdittää valintaprosessia. Nimitysvaliokuntaan valittiin Ilkka Pitkänen (Muu), Joonas Ahlava (VTL), Marja-Liisa Jokitalo ( TML), Johanna Pihlajamaa (STG) ja Tommi Nilsson sihteerinä.