Uutiset

Hanne Heinonen valittiin Kuvaston tiedottajaksi

Kuvastolla on aloittanut 20. toukokuuta uusi tiedottaja, FM Hanne Heinonen. Taiteensosiologiksi valmistunut Hanne on aiemmin työskennellyt viestinnän ja julkisen taiteen parissa.

– Sain hienon näköalapaikan kuvataiteilijoiden edunvalvontaan korkeakouluharjoittelussa Suomen Taiteilijaseurassa, missä pääsin työskentelemään mm. Prosentti taiteelle -hankkeessa. On hienoa palata suomalaisen kuvataidekentän ytimeen ja tulla osaksi Kuvaston tiimiä työskentelemään taiteilijoiden tekijänoikeuksien edistämiseksi, iloitsee Hanne.

Viimeisimmäksi Hanne on työskennellyt Suomen suurimman julkisen tilan taidetapahtuman, Upea-taidefestivaalin, viestintäkoordinaattorina ja Espoon Karakallioon sijoittuvan taidealuehankkeen hankesuunnittelijana.

Hanne vastaa Kuvaston viestinnästä asiakas- ja viestintäpäällikkö Kati Pelkosen vanhempainvapaan ajan.