Uutiset

Bytes for Sale -seminaari Kiasmassa 19.10.

Kuva: Terike Haapoja, Entropy (2003)

Nykytaiteen museo Kiasmassa järjestettävä kansainvälinen Bytes for Sale -seminaari päättää AV-arkin keväällä 2018 käynnistämän kehittämishankkeen. Hankkeen päämääränä on parantaa kotimaisten gallerioiden ja muun välittäjäportaan osaamista mediataiteen myynnin ja välittämisen suhteen. Hankkeen tulokset julkaistaan seminaarissa.

Puhujiksi tilaisuuteen on kutsuttu mediataiteen parissa työskenteleviä kansainvälisiä huippuasiantuntijoita: johtaja Kelani Nichole (Transfer Gallery, New York), johtaja David Gryn (Daata Editions, Lontoo), tutkija, kuraattori Pau Waelder (Espanja), mediataiteen kuraattori Susanne Touw (Goetz Collection, Munich) sekä intendentti Kati Kivinen Kiasmasta.

Seminaariin on vapaa pääsy, mutta osallistujia pyydetään ilmoittautumaan ennakkoon.

Aika ja paikka: 19.10. klo 10 – 16, nykytaiteen museo Kiasma

Englanninkielinen ohjelma ja puhujaesittelyt verkossa

AV-arkin hanketta ovat tukeneet opetus- ja kulttuuriministeriö ja Alfred Kordelinin säätiö, ja sen pääyhteistyökumppaneita ovat Kuvasto, Frame Finland, Helsinki Contemporary galleria ja Kiasma. Päätösseminaarin järjestävät AV-arkki, Frame Finland ja Kiasma. Kaikki hanketta varten tuotetut materiaalit tulevat avoimeen jakoon AV-arkin verkkopalveluun.