Uutiset

MUUn jäsentaiteilija: ilmoittaudu tekijänoikeusklinikkaan

Kuvasto ja MUU ry järjestävät kuvataiteilijoiden tekijänoikeusklinikan maanantaina 10. syyskuuta klo 18.00 -20.00 MUU Galleriassa (Lönnrotinkatu 33).

MUUn jäsentaiteilijoille tarkoitetussa kuvataiteilijoiden tekijänoikeusklinikassa voit kysyä ja kuulla neuvoja kuvataiteilijoiden oikeuksien käytännön soveltamisesta eri tilanteissa, kuten tilaustyösopimuksissa, teosten julkisessa esittämisessä tai esimerkiksi näyttelytoiminnassa.

Tilaisuus alkaa klo 18 kuvataiteilijan oikeudet kertaavalla tekijänoikeusinfolla (30 min), minkä jälkeen osallistujilla on mahdollisuus saada henkilökohtaista opastusta Kuvaston asiantuntijoilta. MUU ry:n jäsenenä voit hakea 10 minuutin klinikka-aikaa. Klinikka-ajat pidetään klo 18.30-20.

Varaa paikkasi täällä. Muista myös mainita asia, johon haluat saada neuvoa. Huom. paikkoja on rajoitetusti.

MUU klinikat ovat MUU ry:n vuodesta 2016 järjestämä foorumi tiedonjakamiseen, koulutustoimintaan ja kanssakäymiseen. Klinikka – Apua taiteilijoilta taiteilijoille -konsepti mahdollistaa tietotaidon suoran jakamisen tekijältä toiselle. Klinikka voi kokoontua minkä tahansa erityisosaamisen ympärille ja se voi olla henkilökohtainen kahden välinen tapaaminen tai laajempi keskustelutilaisuus tietyn teeman ympärillä.

Huom. 10.9. tilaisuus on peruttu vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Klinikka järjestetään myöhemmin syksyllä, ja uudesta ajankohdasta tiedotetaan Kuvaston ja Muu ry:n verkkosivuilla.