Uutiset

Keskustelutilaisuus: Taiteesta vetovoimaa kuntiin

Miksi kuntien kannattaa panostaa taiteeseen ja kulttuuriin? Entä miten taiteilijoiden asemaa kunnissa edistetään?

Kuvasto ja Suomen Kuvanveistäjäliitto järjestävät SuomiAreena-tapahtuman aikaan keskiviikkona 18.7. Porin taidemuseossa avoimen keskustelutilaisuuden, jossa visioidaan kuvataiteen ja -taiteilijoiden roolia aluekehityksen vauhdittajina.

Keskusteluun osallistuvat kuvanveistäjä Kimmo Schroderus (SKL), jonka Ylöjärvelle valmistuva Eppu Normaali -veistos paljastetaan loppukesästä, Ylöjärven kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Jaana Lamminen (SDP), Porin kulttuuriyksikön päällikkö Jaana Simula sekä kuntien kulttuuritoimintalaki -työryhmässä mukana oleva kulttuuriasiainneuvos Kirsi Kaunisharju opetus- ja kulttuuriministeristöstä. Kuvastoa keskustelussa edustaa toiminnanjohtaja Tommi Nilsson ja moderaattorina on toimittaja, kirjallisuus- ja kuvataidekriitikko Aleksis Salusjärvi.

Keskiviikko 18.7. klo 16.30 – 18.00
Porin taidemuseo (luentosali), Eteläranta, 28100 Pori

Tilaisuuden jälkeen osallistujilla on mahdollisuus tutustua museon näyttelyihin sekä klo 18 alkavalle yleisöopastuskierrokselle. Tarjoilujen ja tilajärjestelyjen vuoksi pyydämme ilmoittautumiset viimeistään 2.7. osoitteeseen:

Lämpimästi tervetuloa!

 

Järjestäjät: Kuvasto ja Suomen Kuvanveistäjäliitto

Yhteistyössä: