Uutiset

Tekijänoikeuspäivää juhlitaan taas 26.4.

Maailman henkisen omaisuuden päivää juhlitaan jälleen huhtikuussa, torstaina 26.4. Suomessa juhlapäivän nimeksi on vakiintunut Tekijänoikeuspäivä.

Suurella yleisöllä on mahdollisuus osallistua ennen juhlapäivää leffaetukampanjaan 19.-25.4. Kampanjan aikana normaalihintaisen elokuvateatterilipun lisäksi saa kaupan päälle etukupongin, jolla pääsee Tekijänoikeuspäivänä elokuvateatterinäytöksiin kaksi yhden hinnalla.

Kampanjassa ovat mukana Finnkino, Bio Rex ja Savon Kinot, Kotkan Leffat, Mikkelin Elokuvateatterit ja Järvenpää Studio 123.

Valtakunnallisen leffaetukampanjan järjestämisestä vastaa Tekijänoikeuden tiedotus- ja valvontakeskus ry (TTVK) yhteistyössä Tekijänoikeusakatemian sekä opetus- ja kulttuuriministeriön kanssa. Kuvaston on sekä TTVK:n että Tekijänoikeusakatemian jäsen.