Uutiset

Lainauskorvauksia kuvantekijöille – hae pikaisesti!

Kuvantekijöiden lainauskorvauksia hallinnoiva Kopiosto on avannut kuvantekijöille lainauskorvaushaun. Haku toteutetaan pikaisella aikataululla ja korvaukset maksetaan kuvantekijöille jo ennen joulua niistä julkaisuista, joista hakemus on tehty 18.12. mennessä. Jos sinulla on kuvituksista korvauksia hakematta, toimi pikaisesti!

Lainauskorvaus maksetaan automaattisesti julkaisuista, joista korvausta on haettu aiempina vuosina, eikä tekijän tarvitse päivittää hakemuksiaan. Jos et ehdi tehdä hakemusta joulun haussa, voit tehdä sen vielä myöhemmin. Seuraavan kerran korvauksia maksetaan Kopioston arvion mukaan helmikuun alkupuolella.

Kopiosto on avannut myös uuden lainauskorvauspalvelun, jossa voit hakea korvausta sekä tarkistaa henkilö- ja yhteystietosi sekä verotietosi korvausten maksatusta varten. Voit myös selata palvelussa korvaukseen oikeutettujen julkaisujen listaa sekä julkaisujasi, joista olet aiemmin hakenut korvausta.

>> Lisätietoa hausta 

>> Lainauskorvauspalvelu