Uutiset

Kysely kuvataiteilijoille teosten käytöstä ja luvista

Kuvassa pöytä, jolla kannettava tietokone, muistikirja ja kynä. Kuvan päällä teksti

Kysytäänkö sinulta usein lupaa taideteostesi käyttöön? Miten olet sopinut käyttöoikeuksista ja oletko saanut aina tekijänoikeuskorvauksia? Kaipaatko lisätietoa tekijänoikeuksista?

Vastaa Kuvaston asiakaskyselyyn ja kerro meille lupakäytäntöihin liittyvistä kokemuksistasi. Selvitämme kyselyllä Kuvastoon kuuluvien taiteilijoiden kokemuksia taideteosten käyttöön, lupiin ja korvauksiin liittyen. Kyselyssä kartoitetaan myös teosten luvatonta käyttöä.

Vastausten ja palautteen perusteella kehitämme Kuvaston palveluita taiteilijoille ja taiteen käyttäjille sekä uusia luparatkaisuja. Haluamme myös viestiä lupapalveluista taiteilijoille entistä paremmin.

Kysely on kolmiosainen ja vastaaminen vie arviolta 7-15 minuuttia. Halutessasi voit vastata nimettömästi, ja kaikkia vastauksia käsitellään luottamuksellisesti. Vastausaikaa on keskiviikkoon 29. marraskuuta asti (kyselyaikaa on jatkettu).

Kerromme kyselyn tuloksista Kuvaston verkkosivuilla selvityksen valmistuttua.

>> Siirry kyselyyn