Uutiset

Uusi kasvo Kuvastossa: Tervetuloa Eeva Pärjälä!

FM Eeva Pärjälä on aloittanut Kuvastossa syyskuun alussa uutena työntekijänä. Eeva on melko tuore kulttuurialan ammattilainen, joka on Kuopiosta Pohjois-Karjalan kautta löytänyt tiensä pääkaupunkiseudun kulttuurikentälle.

Minuun on parin viime vuoden aikana voinut törmätä Helsingin Juhlaviikkojen toimistolla tuotanto- ja arkistointihommissa tai musiikkivientiprojektien parissa Music Finlandilla. Tekijänoikeuksiin olen perehtynyt aiemmin työskennellessäni TTVK:lla viestintäharjoittelijana. Odotan innolla, että pääsen osana Kuvaston tiimiä syventämään omaa tekijänoikeusosaamistani ja edistämään taiteilijoiden oikeuksia!

Eeva työskentelee koordinaattori Maria Laitisen sijaisena ajalla 11.9.-27.10.2017. Syys-lokakuun ajan Eeva tulee mm. käsittelemään Kuvaston asiakkaiden käyttölupa-, näyttelykorvaus- ja jälleenmyynti-ilmoituksia sekä asiakassopimuksia. Lisäksi hän vastaa Kuvaston puhelinneuvonnasta ja myöhemmin syksyllä aukeavan VISEK-apurahahaun koordinoinnista.

Mikäli tekijänoikeudelliset asiat siis askarruttavat tai sinulla on kysyttävää Kuvaston palveluista, älä epäröi ottaa yhteyttä. Minut tavoittaa Kuvaston toimistonumerosta 09-272 4022 tai sähköpostitse osoitteesta

Tervetuloa Kuvastoon Eeva!