Uutiset

Tekijänoikeuden tietopäivät Joensuussa ja Kuopiossa

Mietityttävätkö kuvataiteen tekijänoikeudet verkossa tai somessa? Mihin tekijänoikeuksia tarvitaan ja mikä on Kuvaston rooli kuvataiteilijan tekijänoikeusasioissa? Tule keskustelemaan muun muassa näistä aiheista tammikuussa Joensuussa ja Kuopiossa, joissa Kuvasto ja Taiteen edistämiskeskus järjestävät tekijänoikeusaiheiset tietopäivät.

Ohjelma jakaantuu molemmissa kaupungeissa kahteen osaan: kuvataiteen tekijänoikeuskysymyksiä pohditaan ensin kuvankäyttäjien ja sen jälkeen kuvantekijöiden näkökulmasta. Tilaisuuksien asiantuntijana toimii Kuvaston toiminnanjohtaja Tommi Nilsson, ja niihin on vapaa pääsy kaikille.

23.1.2017 Pohjois-Karjalan museo Carelicum (auditorio), Koskikatu 1 Joensuu
Kuvankäyttäjille klo 12.30 ja kuvantekijöille klo 14.30 (tilaisuuksien kesto 1,5 h). Ilmoittaudu viimeistään pe 20.1.,

24.1.2017 Kuopion talouskoulu, Asemakatu 4
Kuvankäyttäjille klo 10 ja kuvantekijöille klo 12.30 (tilaisuuksien kesto 1,5 h). Ilmoittaudu viimeistään pe 20.1.,