Uutiset

Kuvasto mukana ArtHelsingin puheohjelmassa

Kansainvälisessä nykytaidetapahtuma ArtHelsingissä keskustellaan kuvataiteesta sosiaalisessa mediassa keskiviikkona 7.9. Kuvaston toiminnanjohtaja Tommi Nilsson osallistuu paneelikeskusteluun ”Saako taidetta instata?” yhdessä Taidematkustaja-bloggaaja Laura Boxbergin sekä kuvataiteilija Sami Havian kanssa. Tule kuulemaan, mitä voi instata ja millä ehdoilla. Mukana myös tietoisku kuvataiteen tekijänoikeuksista. Keskustelun juontaa Suomen Taiteilijaseuran viestintäpäällikkö Miisa Pulkkinen.

Paneelikeskustelu on osa Suomen Taiteilijaseuran ArtHelsingin kanssa järjestämää kuvataideaiheista puheohjelmaa. Tutustu ohjelmaan Facebookissa.

Saako taidetta instata?
Keskiviikkona 7.9.2016 klo 15-16, Ahead hall / Arena stage

ArtHelsinki järjestetään Habitare-messujen yhteydessä Messukeskuksessa (os. Messuaukio 1) 7.-11.9.2016.