Uutiset

Kuvaston kevätkokous 2016

Kuvaston sääntömääräinen kevätkokous pidettiin perjantaina 20. toukokuuta Kaisaniemen kasvitieteellisessä puutarhassa. Kokoukseen osallistuivat kaikki Kuvaston jäsenjärjestöjen edustajat, Ornamoa lukuun ottamatta. Kevätkokouksessa vahvistettiin vuoden 2015 toimintakertomus ja tilinpäätös. Kokouksen päätteeksi Suomen Taiteilijaseuran toiminnanjohtaja Kirsi Korhonen kertoi kokousedustajille Taiteilijaseuran kuulumisista.

Vuonna 2015 kerättyjen henkilökohtaisten tekijänoikeuskorvauksien tilitys aloitetaan kesäkuun alussa, ja tilitys tapahtuu kesän aikana porrastetusti. Henkilökohtaisesti tilitettäviä korvauksia ovat käyttö-, näyttely- ja jälleenmyyntikorvaukset. Korvauksia saaneille lähetetään postitse myös korvauslaskelma, jossa ovat mukana tarkemmat tiedot maksetuista korvauksista.