Uutiset

Juhlista tekijänoikeuksia leffassa!

Tiistaina 26.4. vietetään Maailman henkisen omaisuuden päivää, joka on World Intellectual Property Organisation WIPOn perustama juhlapäivä. Suomessa päivää juhlitaan Tekijänoikeuspäivänä.

Tekijänoikeuspäivänä suuri yleisö voi nauttia luovan työn tuloksista elokuvissa. Tapahtumapäivässä mukana olevat elokuvateatterit myyvät liput puoleen hintaan tiistain näytöksiin. Kampanjateatterit voi tarkistaa tapahtuman sivuilta: www.tekijanoikeuspaiva.fi.

Leffaetukampanjan lisäksi useissa kaupungeissa järjestetään maksuttomia koululaisnäytöksiä, ja radiossa ja elokuvateattereissa annetaan tietoiskuja. Tekijänoikeuspäivän järjestämistä koordinoi Luovan työn tekijät ja yrittäjät LYHTY, jonka jäsenjärjestö Kuvasto on.

Lue lisää: Maailman henkisen omaisuuden päivän ohjelma