Uutiset

Kuvaston verkkosivut ovat uudistuneet!

Tervetuloa tutustumaan uudistuneisiin verkkosivuihimme. Sivuston näkyvimmät muutokset koskevat ulkoasua ja rakennetta, jotka ovat muuttuneet uudistuksessa selkeämmiksi ja helppokäyttöisemmiksi. Verkkosivut mukautuvat nyt myös mobiililaitekäyttöön.

Taiteen käyttäjät löytävät palvelumme uudelta e-asiointi-sivulta, jossa käyttöluvan hakeminen ja näyttelyn tai jälleenmyynnin ilmoittaminen sujuvat vaivattomasti. Palvelemme e-asioinnissa myös Kuvastoon liittyviä, uusia taiteilija- ja oikeudenhaltija-asiakkaita sekä tekijänoikeudellista neuvontaa tarvitsevia. Pääset palveluun nopeasti etusivun suorien linkkien kautta.

Tietoa tekijänoikeuksista -osioon olemme koonneet perustietoa kuvaoikeuksista. Luvat ja korvaukset -otsikon alta saat tietoa eri korvauslajeista ja korvausten tilittämisestä. Saman otsikon alta löydät myös hinnaston. Ajankohtaista-valikko sisältää uutuutena Kuvasto-haastattelut, jossa taiteilija-asiakkaamme saavat puheenvuoron. Ensimmäisenä haastateltavana vuorossa on kuvataiteilija Samuli Heimonen.

Sivuston ulkoasun suunnittelusta on vastannut Tsto ja teknisestä toteutuksesta La&La. E-asioinnin Kuvastolle on suunnitellut Gruppo Software Oy.

Haluatko antaa sivuistamme palautetta? Kommentit ja palautteet otamme vastaan osoitteessa: .