Uutiset

Kuvaston syyskokouksen kuulumisia

Kuvasto ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidettiin maanantaina 24.11. Lallukan taiteilijakodin juhlasalissa. Kokouksen puheenjohtajana toimi Maaria Märkälä Taidemaalariliitosta. Sääntöjen määräämien asioiden käsittelyn lisäksi syyskokouksessa kuultiin alustukset Digital Media Finlandin konsultti Jari Muikulta ja Kansallisgallerian lakimies Tuula Hämäläiseltä.

Syyskokouksessa hyväksyttiin toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2015. Kokouksessa kerrottiin myös, että Kuvaston tiedottajana työskentelevä Kati Pelkonen on nimitetty 1.2.2015 alkaen Kuvaston uudeksi asiakas- ja viestintäpäälliköksi.

Kuvaston hallituksesta poisjäävien jäsenien, valokuvataiteilija Nina Tuitun (Valokuvataiteilijoiden Liitto) ja korutaiteilija Anna Rikkisen (Ornamo), seuraajiksi valittiin uudet hallitusjäsenet. Uudessa hallituksessa aloittavat valokuvataiteilija Kalle Kataila Valokuvataiteilijoiden Liitosta ja asiantuntija Janita Korva Ornamosta.

Lämpimästi kiitämme Nina Tuittua ja Anna Rikkistä sitoutuneesta ja aktiivisesta hallitustyöskentelystä Kuvastossa ja toivotamme uudet jäsenet tervetulleiksi!