Uutiset

Pohjoismaiset kuva-alan tekijänoikeusasiantuntijat kokoontuivat Helsingissä

Helsingissä järjestettiin pohjoismainen kuva-alan tekijänoikeusseminaari syyskuun lopussa 25.-26.9. Kyseessä on joka toinen vuosi pidettävä, Pohjoismaissa kiertävä seminaari. Seminaaripuheenvuorot käsittelivät muun muassa viimeaikaisia tekijänoikeuslainsäädäntöä koskevia EU-aloitteita, visuaalisen alan tekijänoikeuksien kollektiivihallinnointia sekä piratismia. Kaksipäiväisen ”Nordic Conference on Copyrights and Visual Arts” -tilaisuuden toteutuksesta vastasivat Kuvasto, Grafia, Finnfoto, Kuvittajat, Sarjakuvantekijät, Freelance-graafikot ja Kopiosto.

Kuvaston hallituksen puheenjohtaja Jaakko Rustaniuksen seminaarin avauspuheenvuorossa pitämä puhe ”On Copyrights and Identities” on luettavissa Kuvaston blogissa.

Siirry blogiin