Uutiset

Kuvasto-oppaat menestyivät Design & Print Awards 2012 -kilpailussa

Kuvasto ry:n oppaat Taidenäyttelyt ja tekijänoikeus sekä Jälleenmyyntikorvaus ovat sijoittuneet toiselle sijalle Vuoden painotyö -sarjassa Design & Print Awards 2012 -kilpailussa.

Opassarja on toimitettu osana EU:N ART 360 -hanketta. Oppaiden graafisesta suunnittelusta on vastannut Sanna Keitakari ja painotyöstä Kirjapaino Topnova Oy.

Tuomariston perustelut olivat: ”Kiva sarjamaisuus. Materiaalin käyttö on onnistunutta, paperi ja foliointi toimivat hyvin yhdessä. Kiinnostava värien käyttö kansissa, sisäsivuilla laadukkaasti toteutettu painatus. Asia esitetty helposti lähestyttävästi. Kuvasto kokonaisuudessa houkuttelee selaamaan.

Vuoden painotyö -sarjassa oli mukana yhteensä 81 työtä ja tuomaristoon kuuluivat: Chris Bolton, graafinen suunnittelija, Hanna Jaakkola, sijoittajasuhde- ja viestintäjohtaja Citycon Oyj, Laura Laine, freenlance kuvittaja ja Miikka Leinonen, luova johtaja Zeeland. Kilpailun järjestää Antalis Oy.